Gå till tvättstugan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Gå till ?
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2021-01-22
Upplaga
1
Förlag
Vilja förlag
ISBN
9789179493554
Gå till tvättstugan (e-bok)

Gå till tvättstugan (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2021-01-22
121
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sara har tvättat. Men när hon ska lägga in sin tvätt i torktumlaren går det inte! Den är full av någon annans tvätt. Då dyker grannen Liam upp. Det är han som har glömt sina kläder i tvättstugan. Sara blir sur och skäller ut honom rejält. Men det visar sig snart att Sara själv får anledning att be Liam om ursäkt ...

Författaren och sfi-läraren Eva Thors Rudvall skriver Sveriges kanske mest lättlästa böcker. Fotoboksserien Gå till ... tar med läsaren till bland annat biblioteket, skogen och tågstationen. I den här boken får vi veta mer om hur det går till när man ska tvätta i en tvättstuga. Varje uppslag illustreras med foton på begrepp med koppling till texten.

Sagt om en tidigare bok i serien: "En utmärkt bok som lyckas förena en enkel berättelse med intresse för språk och svenskt vardagsliv." (Helene Ehriander/BTJ om boken Gå till tågstationen)

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Thors Rudvall