Beethovens tia (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (54.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Frank Ryan (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Måns Westling
Utgivningsdatum
2022-02-28
Upplaga
1
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Linda Skugge
ISBN
9789179494872

Beethovens tia Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-02-28
99
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Frank Ryan lever ett lugnt liv som pianotekniker och jazzpianist. Men plötsligt förändras allt. En äldre dam ger Frank ett häfte med noter. Dagen därpå är hon död, och mystiska personer söker upp Frank. Det måste vara något speciellt med de där noterna ... Frank dras in i ett äventyr som han aldrig hade kunnat drömma om.

Frank Ryan kastas mot sin vilja in i rollen som detektiv. Uppdraget är helt enkelt för viktigt för att han inte ska engagera sig. På vägen upptäcker han nya sidor av sig själv, men också av personer i sin närhet.

Detta är den första boken i serien Ett fall för Frank Ryan. Det är en spännande men också humoristisk bok med flera oväntade vändningar.

Den kanadensiska författaren Brian Harvey är också marinbiolog. Förutom deckarna om Frank Ryan har han skrivit böcker om biologisk mångfald i haven och segling. Han bor i Nanaimo, British Columbia, liksom sin fiktiva hjälte Frank Ryan. Harvey har också studerat musik och spelar piano.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Brian Harvey