EU (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vilja veta
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2023-01-16
Upplaga
1
Förlag
Vilja förlag
ISBN
9789179496142

EU E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-01-16
189
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sverige har varit med i EU i över tjugofem år. Ändå är det nog många som inte vet så mycket om EU. Varför bildades EU? Vad gör EU egentligen och hur styrs unionen? Vilka fördelar och nackdelar finns? I den här boken får du svar på dessa och många andra frågor om EU:s historia och om hur unionen fungerar i dag.

EU bildades för att säkra freden i Europa. I dag är samarbetet mellan Europas länder viktigare än på länge. Sedan Ryssland påbörjade sitt anfallskrig mot Ukraina våren 2022 är freden i Europa hotad, och inom EU förs många diskussioner om hur man tillsammans ska lösa de problem som detta innebär. Att förstå hur EU fungerar är mer aktuellt än någonsin.

Vilja veta är en serie lättlästa faktaböcker på Vilja förlag. De tar upp aktuella ämnen och här finns utrymme för längre och mer djupgående resonemang. Böckerna passar även för alla som vill ha en lättläst och lättillgänglig fackbok.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tomas Dömstedt