Kaktus Svensson (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (10.8 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Jakob Stefansson
Utgivningsdatum
2023-10-07
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179496432

Kaktus Svensson Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-10-07
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Bo Svensson lever ett vanligt liv. Han har sin dotter och han har sitt jobb. En dag är han hos doktorn, och hon kallar honom för Kaktus Svensson. Det visar sig att hans namn har ändrats i Folkbokföringen. Nu börjar Bo försöka ändra tillbaka namnet. Han heter ju inte Kaktus, och vill inte göra det heller! Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig ...

Det är inte lätt när något blivit fel i dataregistren. Det får Bo Svensson erfara, när han försöker ändra tillbaka till sitt riktiga namn. Vart han än vänder sig stöter han på patrull. Står något i Folkbokföringen, så är det just det som gäller. Frustrationen stiger, och Bo misströstar alltmer. Men så kommer hans nya granne Katja över med ett brev som kommit fel. Katja gillar namnet Kaktus, och Bo börjar ändra inställning. Kanske kan man heta Kaktus ändå?

Kaktus Svensson är lätt, kort och rolig. Den är skriven av Martin Palmqvist, som skrivit flera böcker för Vilja förlag, bland annat Prästen med grönt hår och Prästen med blått hår, samt serien Två systrar. Det är alla humoristiska berättelser som lockar till skratt.

BTJ har sagt så här om boken Hotell Två systrar:

"Detta är Martin Palmqvists andra lättlästa, trivsamma och småroliga bok om tvillingsystrarna Anna och Beata. (...) Detta är en riktig feelgood-berättelse där de två charmiga systrarna porträtteras på ett fylligt och kärleksfullt sätt." (Helene Ehriander, BTJ-häfte nr 20/2016)

Boken finns även som e-bok och ljudbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Palmqvist