Tingshusmorden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
True Crime
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2023-08-13
Förlag
Vilja förlag
ISBN
9789179496807

Tingshusmorden E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-08-13
179
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Den första mars 1971 inträffar en tragisk händelse i Söderhamns tingshus. Under en rättegång drar Gunnar Bengtsson upp en revolver och skjuter ihjäl fyra personer.
I Tingshusmorden kan du läsa om händelserna som ledde fram till den ödesdigra dagen och en mans beslut att inte låta någon annan styra längre.


I serien True Crime skriver Fredrik Hardenborg berättelser baserade på verkliga svenska kriminalfall, från 1900-talets början till sent 1980-tal. Tingshusmorden är den andra delen i serien. Fredrik Hardenborg skriver spännande och inlevelsefullt och ger läsaren en bit svensk brottshistoria.

Fredrik Hardenborg har skrivit ett flertal ungdomsromaner, och han har också skrivit spänningsserier för Storytel Originals. På Nypon förlag har han gett ut serien om Nova och Dante, som han har skrivit tillsammans med sin dotter Maja Hardenborg.

Brottsstycken - Den sista avrättningen publicerades i original hos Storytel Originals.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, och de har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Tingshusmorden har nivå XL.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Hardenborg