Plåsterströssel (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2023-08-13
Förlag
Vilja förlag
ISBN
9789179496876

Plåsterströssel E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-08-13
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Världen är som vanligt, trots att allt förändrats. Människor rör sig på stan som om inget har hänt, men Mariam vill bara skrika åt dem att sluta. Att de måste förstå, att det värsta har hänt. Att Magda, som brukade strö blomblad som strössel över såren, inte längre finns.

Plåsterströssel är en gripande och finstämd berättelse om vänskap och djupaste sorg och saknad. Den är från början skriven som radionovell och sändes i Sveriges radio i november 2022. Här har den anpassats till en läsande publik.

Plåsterströssel är Suad Alis andra bok som ges ut i lättläst bearbetning på Vilja förlag.

Boken finns även som e-bok och digital ljudbok.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Suad Ali

  • Dina händer var fulla av liv (lättläst)

    Suad Ali

    Vi får följa Nora från barndomen på Somalias landsbygd till gymnasietiden i huvudstaden Mogadishu. Under åren som följer blir oron och instabiliteten i landet alltmer påtaglig, och till sist finns ingen annan utväg än att fly. Men flykten blir svå...

  • Dina händer var fulla av liv

    Suad Ali

    Dina händer var fulla av liv skildrar en kvinna före, under och efter flykten. Romanen ställer frågor som: vad händer med en människa som vuxit upp i en privilegierad miljö och sedan förlorar allt, en kvinna som varit lyckligt gift och Mogadishus ...