Tur och otur (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Vilja förlag
ISBN
9789179497729

Tur och otur E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-15
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Petra Alm är en helt vanlig kvinna, som lever sitt liv i lugn och ro. Dock brukar hon ha otur när hon är ute och reser. Nu ska hon åka till sin son, och gruvar sig lite för vad som ska hända denna gång. Men hon hinner inte ens ge sig iväg, innan något vänder upp och ner på allt ...

Det är en härlig vårdag i Malmö. Solen skiner och vitsipporna blommar. I morgon ska Petra Alm ta tåget till sin son i Stockholm. De har bestämt att han ska möta henne på Centralen, och hon ska ta morgontåget upp. Det ska bli trevligt att få träffa honom. Men hon är lite nervös. Det brukar alltid bli problem när hon är ute och reser. Måtte det gå bra denna gång. På natten väcks hon av att någon bankar på dörren. Det är polisen! Vad har hänt?

Tur och otur är rolig och lätt berättelse, med viss verklighetsbakgrund. Den är skriven av Martin Palmqvist, som skrivit flera böcker för Vilja förlag, bland annat boken Kaktus Svensson, de två böckerna Prästen med grönt hår och Prästen med blått hår, samt serien Två systrar. Det är alla humoristiska berättelser som lockar till skratt.

Sagt om Kaktus Svensson:
Kaktus Svensson är en lättläst och rolig historia om att tillåta sig själva att förändras och utvecklas, att gå emot sina inkörda vanor och se vad som händer när man bryter slentrian och rutin.

Nils Ahnland, BTJ

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Vinr 18/2023)ljas böcker är indelade i sex nivåer, XS-XXL. Tur och otur ligger på nivå M.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Palmqvist