Inte bra nog (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Vilja förlag
ISBN
9789179497774

Inte bra nog E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-15
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett perfekt liv ...

Moas liv delas i två delar, det vakna perfekta livet och ett liv på natten på en mörk plats full av demoner och tvivel. Sakta börjar de två världarna smälta samman.

Moa har hemska mardrömmar om nätterna. Om dagarna förföljs hon av en skugga som bara hon kan se. Håller hon på att bli galen? På vinden hittar hon en dagbok som har tillhört hennes okända moster som ingen pratar om. Mostern som är så lik Moa. Mostern som plågades av mardrömmar och hallucinationer som ung. Mostern som blev galen på sin 18-årsdag. Och snart fyller Moa 18 år ...

Inte bra nog handlar att brottas med stress och ångest. Alltför höga förväntningar och press både utifrån och inifrån kan många känna igen sig i. Boken tar upp hur svårt - men viktigt - det är att lyssna på sig själv och göra det som känns rätt. Det krävs mod att våga visa att man inte är perfekt.

Lättlästa böcker från Vilja finns i sex nivåer XS-XXL. De är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Inte bra nog ligger på nivå M.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Remvall