Slutet på sommaren (lättläst) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lättläst version
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Vilja förlag
ISBN
9789179497781

Slutet på sommaren (lättläst) E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-15
179
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
År 1983 försvinner en liten pojke när han är ute och leker i trädgården. Trots stort engagemang i byn hittas han aldrig, och ryktesspridningen och misstankarna tar fart. Till slut läggs fallet ner, och familjen får leva vidare i sorg och ovisshet. Tjugo år senare kommer det förflutna ikapp pojkens storasyster, Veronica. Än en gång börjar hon fundera på vad som egentligen hände den där sommaren. Går det att hitta några svar?

Slutet på sommaren är den första delen i Anders de la Mottes "årstidskvartett". Nutid och dåtid vävs samman i en oupphörligt spännande berättelse där huvudpersonerna gradvis tvingas se varandra och sig själva på nya sätt.

Innan Anders de la Motte blev författare arbetade han som polis och säkerhetschef. Han har nått stor framgång med sina kriminalromaner. Slutet på sommaren nominerades till Svenska deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman 2016.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Viljas böcker är indelade i sex nivåer, XS-XXL. Slutet på sommaren ligger på nivå XL.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders De La Motte