Kommer hem och är snäll (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Mikael Persbrandt
Speltid
20m
Utgivningsdatum
2005-11-01
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Persbrandt, Mikael (inläsare)
Dimensioner
130 x 140 x 10 mm
Vikt
80 g
Antal komponenter
1 CD
SAB
Hc.016/LC
ISBN
9789179533472
Kommer hem och är snäll (cd-bok)

Kommer hem och är snäll

CD-bok Svenska, 2005-11-01

Slutsåld

Sören Hellgren var full när han kom hem. Han tog inte av sig ytterklädernautan bara galoscherna. Med hatten på nacken stegade han in till sin fruTyra med en påse frukt som han överräcker med stora gester. Hon är mycketirriterad över att han kommer 5 timmar för sent och att han inte tar avsig ytterkläderna .Han hade ju lovat att bara gå fram och tillbaka tillstan?Grälet tar fart och han vill inte förstå hennes ilska. Om och omupprepar han meningen Man kommer hem och är snäll, snäll mot en surkärring!Han hade kunnat gå ut med kompisarna och slå runt och ha mycketroligare än att sitta där och ta emot kritik. Och han vänder på klackenför att gå igen?Berättelsen ingår i samlingen Inga ögon väntar på dig. Härläser Mikael Persbrandt den underbara novellen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Ahlin

Övrig information

Sören Hellgren var full när han kom hem. Han tog inte av sig ytterkläderna utan bara galoscherna. Med hatten på nacken stegade han in till sin fru Tyra med en påse frukt som han överräcker med stora gester. Hon är mycket irriterad över att han kommer 5 timmar för sent och att han inte tar av sig ytterkläderna .Han hade ju lovat att bara gå fram och tillbaka till stan?

Grälet tar fart och han vill inte förstå hennes ilska. Om och om upprepar han meningen Man kommer hem och är snäll, snäll mot en sur kärring! Han hade kunnat gå ut med kompisarna och slå runt och ha mycket roligare än att sitta där och ta emot kritik. Och han vänder på klacken för att gå igen?

Berättelsen ingår i samlingen Inga ögon väntar på dig. Här läser Mikael Persbrandt den underbara novellen.