Och så var de bara en (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Helge Skoog
Speltid
400m
Utgivningsdatum
2006-09-01
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Einar Thermaenius
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
And then they were none
Medarbetare
Skoog, Helge (inläsare)
Dimensioner
132 x 130 x 20 mm
Vikt
160 g
Antal komponenter
6 CD
SAB
Hce
ISBN
9789179534509
Och så var de bara en (cd-bok)

Och så var de bara en

CD-bok Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tio små negerpojkar år supé i Rio,en satte i halsen, och så blev det bara nio.Tio människor blir bjudna till en ö, och kommer fulla av förväntan. Gästerna känner inte varandra men de har en sak gemensamt. Alla har de mörka hemligheter i sitt förflutna, som de till varje pris vill dölja. Men nu hinner det förflutna upp dem...En rad oförklarliga händelser på ön minskar antalet gäster undan för undan tills ramsan om de tio små negerpojkarna blir kuslig verklighet.Och så var de bara en är tidigare utgiven under titeln Tio små negerpojkar, ett klassiskt mästerverk av Agatha Christie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Och så var de bara en

Övrig information

Tio små negerpojkar år supé i Rio, en satte i halsen, och så blev det bara nio. Tio människor blir bjudna till en ö, och kommer fulla av förväntan. Gästerna känner inte varandra men de har en sak gemensamt. Alla har de mörka hemligheter i sitt förflutna, som de till varje pris vill dölja. Men nu hinner det förflutna upp dem...
En rad oförklarliga händelser på ön minskar antalet gäster undan för undan tills ramsan om de tio små negerpojkarna blir kuslig verklighet. Och så var de bara en är tidigare utgiven under titeln Tio små negerpojkar, ett klassiskt mästerverk av Agatha Christie.