Tyskungen (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Fjällbacka-serien (del 5)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Speltid
16 h.
Utgivningsdatum
2007-04-01
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
280 g
SAB
Hc.01/LC
ISBN
9789179535773
Tyskungen (cd-bok)

Tyskungen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2007-04-01

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur mycket vet vi egentligen om våra föräldrar? Vilka hemligheter i det förflutna kan förklara handlingar i nuet? Dessa frågor tvingas Erica brottas med när hon inser att hennes döda mor under andra världskriget umgicks i samma krets som den äldre man som hittas mördad i sitt hem i Fjällbacka.
Trots att Erica egentligen borde skriva på sitt nya bokmanus kan hon inte låta bli att gräva djupare i fallet. Och trots att Patrik precis inlett sin pappaledighet dras även han in i utredningen.
Erica börjar läsa moderns dagböcker och upptäcker att Elsy varit med om fruktansvärda upplevelser. Dramatiska, sorgliga händelser som förklarar varför hon var oförmögen att knyta an till sina döttrar. Men många frågetecken kvarstår. Vad var det som väcktes till liv när Erica några månader tidigare sökte upp den mördade mannen? Vem eller vilka var beredda att döda för att sanningen om det förflutna inte skulle komma fram?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tyskungen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Synd att det inte blir fler
    Siv, 14 maj 2007

    En underbart skriven bok. För all del, den är förutsägbar, men vad gör det när den är så bra skriven. Läs den, lyssna på den (det gjorde jag). Jag blev inte besviken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg

Övrig information

Uppläsare: Katarina Ewerlöf