Faller fritt som i en dröm (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Peter Andersson
Utgivningsdatum
2007-09-01
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
130 x 130 x 40 mm
Vikt
320 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789179536374
Faller fritt som i en dröm (cd-bok)

Faller fritt som i en dröm

CD-bok Svenska, 2007-09-01

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
-- En ensam galning som av en ren slump springer på en helt obevakad statsminister, mitt i natten, mitt i staden, och dessutom råkar ha en revolver stor som en spädgris i fickan. Det är ju vad de flesta tycks tro och även flertalet av våra kära kolleger. En stillsam undran från en man i stadgad medelålder. Hur pass vanligt är sådant?
-- Jag förstår vad du menar, sa Lewin.
-- Bra, sa Johansson. Då ses vi om en vecka och skulle du få slag på fanskapet innan dess får du gärna höra av dig.

15 augusti 2007 och måttet är rågat för Lars Martin Johansson, chef för rikskriminalen. Han tänker klara upp Palme-mordet. Tidpunkten för preskription ligger inte alltför långt bort, och hans egen pensionering kryper närmare. Vad vore bättre än att kröna karriären med en lösning av detta fall?
I hemlighet samlar han de vassaste medarbetarna, förnekar i media att en ny utredning inletts och tillsammans börjar de med fräscha ögon gå igenom det enormt omfattande utredningsmaterialet. Christer Pettersson är inte Palme-mördaren. Det slår man fast snabbt.
Ett nytt överraskande spår växer istället fram, sakta men säkert. Men om spåret är det rätta -- går sanningen att offentliggöra?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Faller fritt som i en dröm