Starkt kul. Del 2 : Ge dig själv flera chanser (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (30.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Starkt kul (del 2)
Inläsare
Micael Dahlen
Utgivningsdatum
2020-11-16
Förlag
Volante
ISBN
9789179650179
Starkt kul. Del 2 : Ge dig själv flera chanser (ljudbok)

Starkt kul. Del 2 : Ge dig själv flera chanser Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-11-16

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 2. Micael Dahlen berättar personligt i denna ljudboksversion av tankeboken Starkt kul. Ge dig själv flera chanser redan från början. Tänk på att varken träningen eller resten av livet går ut på att prestera utan på att ha kul, att må bra, att verkligen leva!

Därför ska träning vara ångestfri. Därför kan du äta skumtomtar varje dag (men tre räcker, och det behöver inte vara skumtomtar). Därför är det en bra idé att fortsätta vara nybörjare (för att få fler belöningar i sin träning).

I den här andra delen berättar Micael Dahlen mer om ninjasittning och du bör tänka kring mätning. Han berättar varför du inte behöver oroa dig så mycket för vad andra tycker och tänker om vad du gör.

Micael Dahlen är expert på våra beteenden varför vi gör som vi gör, och hur vi kan påverka det. Allt han lärt sig om livet kan appliceras på träning, och allt han lärt sig om träning kan användas i resten av livet. Starkt kul är en unik tankebok fylld med smarta tips, övningar och lifehacks. För att förändra vanor. För att lyfta tungt. För att springa längre och snabbare. För att bli en vardagsninja. Och ha starkt kul på vägen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Micael Dahlen