Hindret är vägen : den klassiska konsten att vända motgångar till segrar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2020-06-29
Förlag
Volante
Översättare
Niklas Darke
Originaltitel
The Obstacle is the Way
Dimensioner
224 x 147 x 21 mm
Vikt
452 g
SAB
Dokb
ISBN
9789179650360
Hindret är vägen : den klassiska konsten att vända motgångar till segrar (inbunden)

Hindret är vägen : den klassiska konsten att vända motgångar till segrar

Inbunden Svenska, 2020-06-29
199
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
 

Den här boken om stoicismen har tagit NFL med storm. Sports Illustrated

"En bok att ha på nattduksbordet för alla framtida och nuvarande ledare i världen." Robert Greene (författare till The 48 laws of power och The art of seduction)

 

Den storsäljande filosofiboken som även gjort succé i sportvärlden. Ett klassiskt sätt att hantera motgångar och bakslag och komma ut på andra sidan som en vinnare.

Med hjälp av stoicismen, och dess tänkare som Marcus Aurelius och Seneca, så presenterar författaren Ryan Holiday de klassiska sätten att förhålla sig till missöden och svårigheter och att vända dem till fördelar och till och med vinster.

Hindret är vägen hjälper läsaren att byta mindset och är sprängfylld med historiska exempel och påminner en del om Alain de Bottons klassiska Filosofins tröst fast ännu mer handfast. Därför är det egentligen inte så konstigt att den redan har hunnit bli en kultklassiker internationellt. Bland kända fans tillhör bland andra Arnold Schwarzenegger och hip hop-ikonen LL Cool J. Men Ryan Holidays unika ton och framställning har också gjort Hindret är vägen till något av obligatorisk läsning i ett flertal stora lag som New England Patriots, Seattle Seahawks, Chicago Cubs och University of Texas manliga basketlag.

Ryan Holiday är tveklöst en av USA:s mest intressanta unga tänkare just nu och en oerhört populär föreläsare. Han har skrivit en lång rad böcker och nu presenteras han för en svensk publik genom den efterlängtade utgåvan av Hindret på vägen på svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hindret är vägen : den klassiska konsten att vända motgångar till segrar
  2. +
  3. Plan B : lär dig hantera livets motgångar, stärk återhämtningsförmågan och hitta glädjen igen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Plan B : lär dig hantera livets motgångar, stär... av Sheryl Sandberg, Adam Grant (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ryan Holiday