Vårt enda liv: Läsguiden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2021-06-28
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Lindström, Conny (form) / Keenan, Jamie (form)
SAB
Dj,Dg
ISBN
9789179650964
Vårt enda liv: Läsguiden (häftad)

Vårt enda liv: Läsguiden

Häftad Svenska, 2021-06-28
135
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Filosofen Martin Hägglunds Vårt enda liv har som få andra verk väckt uppmärksamhet och debatt. Den är också en bok som med ovanlig kraft väcker tankar hos sina läsare och inspirerar till diskussion. Nu kommer den officiella läs- och samtalsguiden, sammanställd av Martin Hägglund själv i samarbete med filosofiläraren Niklas Brismar Pålsson.

Läsguiden är riktad till alla vill ta nästa steg efter att ha läst och själva begrundat den livsfilosofi och framtidsvision som Martin Hägglund tecknar i sin bok. Den bjuder på ingångar och fördjupande diskussionsfrågor centrala begrepp och teman i Vårt enda liv. Här ingår också manuset till Martin Hägglunds uppskattade och rosade Sommarprogram lika givande som komplement eller ingång till det speciella filosofiska universum som är Vårt enda liv.
Visa hela texten

Fler böcker av Martin Hägglund

  • Vårt enda liv : sekulär tro och andlig frihet

    Martin Hägglund

    Uppmärksammade och hyllade This Life: Secular Faith and Spiritual Freedom av filosofen Martin Hägglund kommer nu äntligen på svenska, i en utvidgad och fördjupad utgåva. Den är en djupt inspirerande bok om hur vi kan förändra våra liv och hur vår ...