Du kanske borde prata med någon (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
599
Utgivningsdatum
2021-10-19
Förlag
Volante
ISBN
9789179651473

Du kanske borde prata med någon E-bok

En terapeut, hennes terapeut och sanningen om oss själva

E-bok,  Svenska, 2021-10-19
199
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Vad händer när terapeuten själv hamnar i kris?

Lori har lämnat Hollywoods lyxluncher och kändisflärd för att hjälpa människor på riktigt. Som psykoterapeut hjälper hon vanliga människor hantera kriser, sorg, ångest, utbrändhet, depression -- de trassel som kantar ett människoliv. Hon borde vara förberedd. Men när en oväntad kris drabbar henne blir det omöjligt att reda ut den känslomässiga härvan på egen hand.

Så hamnar hon på Wendells kontor. Med cardigan, khakibyxor och begynnande flint verkar han som rekryterad från Terapistereotypernas Castingbyrå AB, men han ska visa sig vara så mycket mer.

Parallellt med att Lori utforskar sina patienters inre världar en självupptagen Hollywoodproducent, en nygift ung kvinna som fått en dödlig diagnos, en pensionär som hotar med att ta livet av sig på sin födelsedag om inget blir bättre, och en tjugoåring som inte kan låta bli att strula med fel killar (inte ens killarna i väntrummet går säkra) -- upptäcker hon att de frågor patienterna brottas med är desamma som hon själv kämpar med.

Kan en skallig, khakiklädd, udda terapeut verkligen hjälpa Lori, som redan känner till alla knep?

Det här är Lori Gottliebs insiktsfulla, roliga, spränglärda och helt sanna berättelse om livet på båda sidor av terapistolen.

Vad tänker terapeuterna egentligen när vi berättar om våra liv?

Vilka metoder använder de för att lossa våra inre knutar?

Vad känner de inför oss? Och framför allt: hur kan man lära sig att ta emot hjälp, när man vet lika mycket som personen i stolen mittemot?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lori Gottlieb