Skriv: ? för att bli läst! (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-02-13
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789179694012
Skriv: ? för att bli läst! (e-bok)

Skriv: ? för att bli läst! (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-02-13
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Alla kan skriva. Visst är det så. Det är samtidigt lika självklart att en del texter engagerar mer än andra. Och att en text kan vara glasklar medan en annan är rörig och saknar struktur.

Din vardag på jobbet är full av möten med andra människor. En stor del av dem sker via det skrivna ordet, inte minst i de sociala medierna. Ibland behöver du också formulera dig övertygande i en rapport eller i en inbjudan till ett seminarium. Behovet att lära sig att kommunicera på rätt sätt bara ökar och det gäller mer än någonsin att skriva för att bli läst.

Boken ger dig grunderna i professionellt skrivande och är till för dig som skriver utan att vara utbildad författare eller journalist. Du lär dig bygga en text som blir tydlig och engagerande. Du lär dig att konkretisera och berätta istället för att bara informera torrt och tråkigt. Du lär dig övertygandets konst och att använda en text för att bygga relationer.

Du finner kapitel i boken om hur du utformar texter för sociala medier, för brev och trycksaker men också för tidningar och nyhetsbrev. Här finns rader av konkreta exempel och övningar med koppling till arbetslivet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tomas Lindbom

  • I otakt med tidsandan : en personlig biografi om Tage Lindbom

    Tomas Lindbom

    I otakt med tidsandan En personlig biografi om Tage Lindbom En del människor blir mer konservativa med åren. Tillvaron förändras och det blir allt svårare att förstå en ny generation med en annan verklighetsbild och andra lösningar på samhällets p...

  • Slaget om Frankrike

    Tomas Lindbom

    Frankrike befinner sig i ekonomisk kris, och den populism som sprider sig över hela Europa får allt starkare fäste. Slaget om Frankrike är en genomlysning av landets politiska förutsättningar och en analys av den avgörande konflikt som växer fram ...