Hotellet: Mordet på en stallpojke; Strandhotellet blir ett konsulat. (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Shakira
Utgivningsdatum
2020-05-19
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789179694982
Hotellet: Mordet på en stallpojke; Strandhotellet blir ett konsulat. (e-bok)

Hotellet: Mordet på en stallpojke; Strandhotellet blir ett konsulat. E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-05-19
29
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Shakira finner äntligen sin mamma och är inte längre föräldralös. Shakiras mamma äger Hotellet; det blir en ny naturlig mötesplats. Vi firar med en stor fest, tillsammans med Hotellets gäster.

Några banditer tar ungdomar som gisslan. Rädda och skadade kommer de till Hotellet för rehabilitering. Vi använder våra tricks och talanger. Försöker tvätta ur de otäcka minnena. Återställa deras personlighet. Jag blir hembjuden till en kille; han har ett eget slott!

Jag börjar i gymnasiet och hjälper en mobbad tjej få tillbaka sitt liv. Litet värme gör stor skillnad, för den som inget har.

Prinsessan börjar allt mer uppträda som regent. Hennes far, Kungen, vill slippa tronen. Prinsessan har väpnad opposition. Jag förbereder, inför hennes kröning, med att träna pistolskytte. För att kunna skydda henne. Skjuta ihjäl banditerna.

Prinsessan kommer på, att hennes skyddschef ägnat sig åt ryktesspridning. Lurat domstolen. Han får sig en ordentlig uppsträckare! Han har kompisar, som också ägnat sig åt att sprida panik om sjukdomar! Gissa vilken!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Gunilla Jansson