Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2020-07-19
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
221 x 140 x 15 mm
Vikt
360 g
Komponenter
HC runder Rücken kaschiert
SAB
Dok
ISBN
9789179695347
Självhjälpsam : stoppa självkritiken och bli vän med dig själv (inbunden)

Självhjälpsam : stoppa självkritiken och bli vän med dig själv

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-07-19
302
 • Skickas inom 10-15 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Har du en kritisk inre röst som bromsar dig och får dig att tvivla på din förmåga och ditt värde? Är det svårt att stå upp för dig själv?

Självhjälpsam är en praktisk självhjälpsbok med exempel och övningar som stegvis guidar dig till att bli vän med dig själv.

Gå från självkritisk till självhjälpsam.

Boken ger dig konkreta metoder och verktyg för att hantera tankar och känslor och för att agera på nya sätt. Du får lära dig hur du kan bryta din självkritik och dina negativa tankar genom att lära känna dig själv på ett djupare plan och få förståelse för hur dina känslor fungerar. Du får möjlighet att sätta upp personliga mål, aktivt jobba för att förverkliga dem och våga ta de steg du vill ta i livet.

Boken bygger på Kognitiv beteendeterapi (KBT) och Acceptance and commitment therapy (ACT). Den kan användas som självhjälpsbok, i kombination med terapi eller som hjälp med att vidmakthålla lärdomar efter avslutad terapi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Självhjälpsam : stoppa självkritiken och bli vän med dig själv
 2. +
 3. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmus... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 521 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Självhjälpsam : stoppa självkritiken och bli vän med dig själv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hjälpsam bok som stärker din självkänsla

  En välskriven bok med mycket klokskap och praktiska övningar som hjälper dig att komma hem till dig själv. Rekommenderar den varmt.

 2. En bok alla borde läsa
  Åke, 7 januari 2021

  En positiv, upplyftande bok, skriven med insikt och värme. En hjälp på vägen för alla i livets olika, skeden, i med- och motgångar.

Visa alla 2 recensioner