Alla bär en skugga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2020-08-25
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
190 x 120 x 12 mm
Vikt
230 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789179695439
Alla bär en skugga (häftad)

Alla bär en skugga

Häftad Svenska, 2020-08-25
99
Specialorder (osäker tillgång). Skickas inom 11-20 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Plötsligt låg Karl klarvaken. Något hade väckt honom ur hans oroliga sömn och han förstod att det inte bara var ödehusets förfallna väggar som knakade. Det var något som rörde sig därute i nattmörkret. Trots att han hade blockerat ytterdörren hörde han långsamma fotsteg komma uppför trappan. Paniken kröp över honom. Nu kunde han inte längre fly. Det var någon mer i huset."

Karl kommer till ett gammalt hus som är lika övergivet och förfallet som honom själv. Där tänker han försöka reda ut vad som gick snett tio år tidigare när han lämnade sin trygga tillvaro som mäklare och hamnade utanför samhället.

Men ju mer desperat han försöker konfrontera konsekvenserna av sitt handlande, både nu och i det förflutna, desto längre trängs han in i gränslandet mellan hopp och förtvivlan av den mörka sanning som obevekligt förföljer honom.

Alla bär en skugga är både en fristående och sammanlänkad del i en svit romaner som utforskar mörkret och skuggorna en familj och deras närmaste bär inom sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alla bär en skugga
 2. +
 3. Ögonblick av kaos

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ögonblick av kaos av Markus Widegren (häftad).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Markus Widegren

 • Ett sprucket kärl

  Markus Widegren

  "Smärtan trängdes undan från hennes medvetande för ett ögonblick och det enda som fortfarande existerade i hennes värld var det gråtande spädbarnet hon försökte skydda i sina armar. Vad som än hände skulle hon inte sluta springa förrän de var...

 • Ögonblick av kaos

  Markus Widegren

  "Något hemskt kommer hända. Det känner jag på mig. Jag drömmer varje natt om hur min kropp står i lågor. Ser det som från utsidan. Gråter över att kroppen som brinner inte längre är min. Vaknar svettig, livrädd och helt säker på att det kommer ske...