Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2020-09-29
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
210 x 148 x 9 mm
Vikt
220 g
Komponenter
Paperback
SAB
Lz
ISBN
9789179695804
Pappaaa...Bertil! : pappa dör ifrån mig och ångern väller in - vår kärlek var ömsesidig fast hämmad av manlig norm - jag sörjer att vi gav oss så få förtroliga stunder (häftad)

Pappaaa...Bertil! : pappa dör ifrån mig och ångern väller in - vår kärlek var ömsesidig fast hämmad av manlig norm - jag sörjer att vi gav oss så få förtroliga stunder

Pappa dör ifrån mig och ångern väller in. Vår kärlek var ömsesidig fast styrd av manlig norm. Jag sörjer förtroliga samtal som vi slarvade bort.

Häftad Svenska, 2020-09-29
166
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vid 74 års ålder såg jag min 98 åriga pappa lämna jordelivet. Två pensionärer som skiljdes för alltid. Kärleksfulla, minnen finns kvar men också ett tomrum efter samtal som aldrig fördes. Livet som pensionär har omdanat allt, men uppenbarligen inte mitt mod att föra förtroliga samtal. Efteråt har jag från svenska mäns biografier samt vetenskapliga rapporter förstått att jag är inte ensam. Det är vanligt att män har svårt för intimare samtal och inte minst med andra män.

En god relation mellan far och son är betydelsefull långt upp i åldrarna. Bygg därför på bilden av dig själv, för visst vill du bli ihågkommen som en närvarande och kärleksfull person.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pappaaa...Bertil! : pappa dör ifrån mig och ångern väller in - vår kärlek var ömsesidig fast hämmad av manlig norm - jag sörjer att vi gav oss så få förtroliga stunder
  2. +
  3. S:t Göran och landstinget

De som köpt den här boken har ofta också köpt S:t Göran och landstinget av Lars Sköldstam (häftad).

Köp båda 2 för 385 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »