Brisingr (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (986.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
World of Eragon (sv) (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2020-06-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Lottie Eriksson
ISBN
9789179752743

Brisingr Ljudbok

(9 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-15

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tredje delen om Eragon och Saphira!

Eragon och Saphira har med nöd och näppe klarat sig undan med livet i behåll efter den stora striden på Brinnande slätten, men deras kamp mot ondskan är inte slut för det. Eragon har bland annat lovat att befria Rorans älskade Katrina ur Galbotorix grepp. Samtidigt är rebellgruppen Varden i stort behov av hans och Saphiras tjänster - likaså alverna och dvärgarna. Eragon ställs inför många beslut och måste göra svåra val, val som tar honom över hela kungadömet och som kan bli ödesdigra. Klart är att Eragon är landets största hopp om att en dag bli fritt från Galbatorix tyranni. Kan han lyckas förena rebellstyrkorna och besegra kungen? Oavsett är Brisingr den kanske draktätaste boken i serien om Eragon.

"Brisingr" är den tredje delen i serien om Eragon och Saphira, som utkommit på över 40 språk och sålt i över 35 miljoner exemplar världen över. Det är fantasyäventyr när de är som bäst, fyllda av mystik, drakar, alver, passion och strider mellan ont och gott!

Pdf på ordförklaringar finns att ladda ner på Bonnier Audios hemsida www.bonnieraudio.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Brisingr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett härligt äventyr, underhållande fantasy.
    -, 25 oktober 2022

    Boken är bra, spännande. Kanske lite mycket av de blodigt beskrivna striderna. Väldigt bra uppläsare Tomas Bolme som dock inte alls är bra uppläsare i nästa bok, Arvtagaren.

  2. Eld!!!!
    -, 7 augusti 2021

    En väldigt bra bok som har svarat på mycket som man undrar om Eragon och Saphiras äventyr. Det ska bli väldigt spännande med Arvtagaren eller Själavalvet. Hoppas att Eld eller brisingr kommer att hjälpa Eragon. Annars i helhet kommer jag att ge den här boken FEM stjärnor. Bästa boken jag nog har lyssnat på.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christopher Paolini