Elsa i Skräddartorp och hennes 28 katter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (16.4 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Lars Lerin
Utgivningsdatum
2020-11-06
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Lars Lerin
ISBN
9789179754358
Elsa i Skräddartorp och hennes 28 katter (ljudbok)

Elsa i Skräddartorp och hennes 28 katter Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-06

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Långt östpå skogen, nedom Klatterberget och Gäddtjärnsbråten, bortom Lillpytt och Koögat, ett stenkast från Skabbhaget och Fiskbyttan, strax intill Månskullen, ligger ett litet boställe kallat Skräddartorp. Där bor Elsa Karlsson med sina 28 katter. En heter Liten och han är inte stor, men han är större än Jätteliten. Och där syns Gråmor. Och Gullpiga, som har två vita morrhår. Och Tuggeliten. Och Chefen som sitter och glanar jämt som om han menade sig till Norge. Och Gammelgrå med vingelsjukan. Och Klotrund med de trasiga öronen. Och Den bättre med sex klor på varje tass. Gäspan, hon har en tunga så ynkligt lång. När hon gäspar tittar den ut som en strut. Men Bitarkatten, honom får du stryka på en gång, sedan hugger han. Lilljons är född ute, en morgon satt han på trappan och bara fanns.

Visst är det en alldeles egen värld hon lever i, Elsa i Skräddartorp. Som rådde här en annan årstid än ute i den soliga världen, som om klockorna stannat och lämnat Elsa och hennes katter kvar i sin egen tid.

Elsa i Skräddartorp och hennes 28 katter är Lars Lerins andra barnbok, den första heter "Trollet är inte hemma".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Elsa i Skräddartorp och hennes 28 katter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker!
    -, 29 maj 2021

    Ljuvlig skildring av en tid som flytt. Jag rekommenderar den varmt till dig som är vuxen även om den står klassad som barnbok här.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Lerin