Nelly Rapp och gastarna i skolan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (28.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nelly Rapp - monsteragent (del 17)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2020-12-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Christina Alvner
ISBN
9789179756277
Nelly Rapp och gastarna i skolan (e-bok)

Nelly Rapp och gastarna i skolan (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-12-01

Styckköp

38

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nelly och Valle har blivit mästare på att tackla monster och andra farligheter med hjälp av sina "tre L": lugn, lärdom och list. Men räcker detta som metod om man vill få tre skoltrötta gastar att lära sig läsa och räkna?

Nelly och Valle är på cykelsemester. Deras lärare från Monsterakademin, LENA-SLEVA, har tipsat dem om att slå läger nära en nedlagd skola. Lägerplatsen ser idyllisk ut, men på natten tränger höga skrik ut från den gamla skolan. Uppskrämda smyger de dit och möts av en märklig syn: ett gammalt spöke försöker rytande få tre sjövilda gastar att lära sig läsa och räkna. Han berättar uppgivet att detta är hans sista uppdrag innan han kan få frid.

Nelly och Valle inser att de måste hjälpa honom, och spöket låter dem tacksamt ta över undervisningen. De börjar med att låta gastarna vara med och bestämma, därefter använder de sina "tre L" ovanligt listigt ...

Det sjuttonde äventyret med Nelly Rapp är inte bara mysläskigt, roligt och lättläst - det kan även ses som ett kul och udda inslag i skoldebatten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Widmark