Jul med Musse & Helium. I väntan på tomten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (23.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jul med Musse & Helium (del 1)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Camilla Brinck
Utgivningsdatum
2020-12-01
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179757298

Jul med Musse & Helium. I väntan på tomten Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-12-01

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Stämningsfullt julmys med barnens favoritmöss Musse och Helium! Här får vi tjuvlyssna till vad de pratar om när de pysslar och slår in paket. När Helium funderar över om tomten verkligen finns börjar Musse berätta om när katten Sigge var i tomtelandet och träffade tomten, och om den elaka Mull-Ulf som gör allt för att förstöra och stoppa julen. Men lyckas han? Det får bara den som lyssnar reda på ...

En julig ljudberättelse för hela familjen, särskilt för barn mellan 4 och 10 år. Camilla Brinck har skapat en unik fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Äventyren om Musse och Helium producerades ursprungligen som ljudsaga och nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jul med Musse & Helium. I väntan på tomten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så där
    Camilla, 12 december 2021

    Rösterna är konstiga, inte alls som Musse och Helium låter i böckerna och det är väldigt tråkigt. De låter mer som Sigge nu, inte alls kul.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Brinck