Sillen får ett syskon (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (24.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sillen (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Claes Månsson
Utgivningsdatum
2020-12-29
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Moa Graaf
ISBN
9789179757328

Sillen får ett syskon Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-12-29

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hugo Sillen Ström väntar. Det är bara tidig morgon än och dagen sträcker ut sig som ett långt snöre. Turligt nog är farfar riktigt bra på att hitta på grejer, och som sällskap har de geten Maggan. De väntar nämligen på att Sillens mamma och pappa ska komma hem från sjukhuset. Och det verkar ta sin lilla tid det här med att få ett bebissyskon. Det gäller att hitta på saker för att fördriva tiden och mota den där oron som surrar som en humla i bröstet, nu när allt kommer att bli nytt och annorlunda. För Sillen är ingen stor vän av förändring och nya grejer...

Möt Hugo - Sillen - Ström. Han är sex år, och livet är i förändring på alla håll och kanter. Och nya grejer, ja, det är inte riktigt Sillens grej.

I serien om Hugo Sillen Ström möter vi en kille som tycker sisådär om nya grejer. Vi lär känna honom i den tid i livet när livet sprakar och knastrar av förändring. I "Sillen får ett syskon" föds lillebrorsan Sasha. I "Sillen börjar skolan" lär Sillen känna Hedda, som rimmar med Gädda.

Till saken hör att Sillen tänker en del, han är en sån sort. Han undrar över vad som händer med myggan som mamma slår ihjäl, och han funderar över vad som finns bakom stjärnorna han ser på natthimlen, och det här med tiden, varför går den så sakta när man väntar på nåt men så fort när man har kul?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ehring