Osynliga Boo (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Barnen på Skräckis (del 1)
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2022-01-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Mattias Andersson
Dimensioner
268 x 203 x 10 mm
Vikt
309 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179757922
Osynliga Boo (inbunden)

Osynliga Boo

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-01-03
129
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På Ugglans väg 13, mitt bland husen där människorna bor, ligger förskolan Skräckkammaren. Eller som barnen själva kallar den: Skräckis!

Stackars spökflickan Boo! Inte nog med att hon är osynlig, hon blir också bortglömd på fruktstunden, utanför i leken och omkullsprungen i hallen eftersom ingen ser henne.

Men när det ska lekas kurragömma, då är det kanske bra att vara ett spöke som både är osynligt och som kan flyga? Boo kan gömma sig bäst av alla OCH skrämma slag på den läskiga människotanten som alla skräckisbarnen är livrädda för ...

Skräckis är som vilken förskola som helst - här har barnen samling, äter mellis, vilar, leker och har kul. Men här går bara läskiga ungar, som älskar att skrämmas, bitas och spöka runt!

Ylva Hällen och Sara Edwardsson är kända från SVTBarn och har gjort barnprogram i över 20 år, en erfarenhet som passar perfekt när de nu skriver böcker tillsammans.

Mattias Andersson är illustratören som skapar magiskt ljus och karaktärer som är både läskiga och gulliga på samma gång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Osynliga Boo
  2. +
  3. Klistriga Bite

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klistriga Bite av Ylva Hällen, Sara Edwardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Osynliga Boo. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Osynliga Boo
    barnensbok@instagram, 12 maj 2022

    I Osynliga Boo får vi följa förskolan Skräckkammaren ur spökflickan Boos perspektiv. Stackars Boo! Inte nog med att hon är osynlig, hon blir också bortglömd på fikastunden, blir utanför under leken och omkullsprungen i hallen eftersom ingen ser henne. Men när det ska lekas kurragömma är det kanske bra att vara ett spöke som är osynligt och som kan gömma sig bäst av alla på Skräckis? Dessutom är Boo en mästare på att skrämma slag på den läskiga människotanten som alla barnen på Skräckis är liv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna