Det är aldrig för sent! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (154.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Athena (del 4)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Elin Ek
Utgivningsdatum
2021-04-16
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179758257

Det är aldrig för sent! Ljudbok

av Elin Ek
(6 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-04-16

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är nu det händer. Athena börjar i 7b. Första dagen i skolan är Ronja så nervös att hon är alldeles blek i ansiktet. Men inte Athena. Hon känner glädje och pirr och julaftonskänsla!

Förutom det underbara med att börja i högstadiet händer två fantastiska saker till i Athenas liv: att fylla 13 år och att Yousef blir mer än en nästbästis...

Den här hösten möter Rädda-Jorden-Klubben sin största utmaning hittills: Hur får man 1,6 miljoner gamlingar i Sverige att sluta dega på ålderdomshem och istället blir klimataktivister?

RJK chockas över att deras pensionärskompisar på Russingården tvingas titta på en tjock-teve med bara tre kanaler i ett varmdammigt allrum! Inte konstigt att de verkar apatiska - de har såklart supertråkigt!

Här måste fixas wi-fi, nya kanalpaket och minst ett dataspel! Men hur gör man det när kommunen inte vill betala?

Och vad händer med Sven och Monica som varit gifta i 50 år och riskerar att tvingas isär? Kan RJK stoppa det? Vilken tur att Athena är döpt efter den grekiska krigs- och kunskapsgudinnan - för här behövs både briljanta idéer och stridslystnad!

Elin Eks Athena är en schysst kompis som med stark självkänsla och ostoppbar attityd försöker förändra världen till det bättre och lämnar lyssnaren med känslan av att ingenting är omöjligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det är aldrig för sent!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Athena är bäst!
    -, 16 februari 2022

    Älskar denna och de andra böckerna. Gillar att de är roliga men man får också läsa om vänner, familj och klimatet.

  2. Athena är bäst!
    -, 23 juni 2021

    Athena och hennes kompisar fortsätter att roa och oroa sina medmänniskor - och läsare! Toppen att lyssna till författarens egen uppläsning!

Visa alla 2 recensioner