Sagan om Sjönöff och Mantauran (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sjönöff
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2023-04-24
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Therese Vildefall
SAB
Hcf
ISBN
9789179758943
Sagan om Sjönöff och Mantauran (inbunden)

Sagan om Sjönöff och Mantauran

Inbunden Svenska, 2023-04-24
141
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Sjöhästen Sjönöff lever ett lugnt liv i korallrevet. De äldre sjöhästarna har berättat rysliga historier om Mantauran som lurar utanför revet. Den som en gång mött hennes blick blir tångtokig för livet! Sjönöff blir darrig i svansen bara av att höra talas om det fruktansvärda odjuret. Annat är det med Sjönöffs kompis Grimma. Hon älskar farligheter och har bestämt sig för att ta reda på om skrönan om Mantauran verkligen är sann. Ska Sjönöff våga sig bort från den stillsamma viken och följa med Grimma på hennes äventyr? Tänk om de blir tångtokiga båda två!

Erik Magntorns och Therese Vildefalls fantasifulla undervattenssaga i "Hitta Nemo"-stil tar med läsaren på ett färgsprakande äventyr bland rullande vågor och dansande sjöhästar. Läs också Sagan om Sjönöff och Mustang.

Erik Magntorn är barnboksförfattare och har skrivit ett tjugotal böcker, men även jobbat som förläggare, journalist och arkeolog. Eriks berättelser handlar inte sällan om havet, men även om förvandlingar och om resor i tid och rum.

Therese Vildefall är illustratör, född och uppvuxen i Bollnäs. Förutom att illustrera böcker arbetar hon med speldesign och karaktärsdesign för tv-produktioner.
Visa hela texten

Fler böcker av Erik Magntorn