Monster och spöken på äventyr (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (16.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2021-09-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Alexander Jansson
ISBN
9789179759810
Monster och spöken på äventyr (e-bok)

Monster och spöken på äventyr E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2021-09-03
38
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Följ med på en hisnande resa till andra sidan havet i Alexander Jansson andra egna bilderbok!

Rockys moster Majsan fyller år och ställer till med stort kalas. Resan dit är lång och krånglig, men med sig har Rocky strumpnäsorna Ebba och August och ett helt gäng med spöken och monster. Den brokiga skaran bordar Snillas flygmaskin, redo för fest. Men istället stöter de på det ena hindret efter det andra. Först tappar flygmaskinen sin pump, sen är bränslet slut. Som om inte det vore nog är Tottas plötsligt försvunnen. Häng med vännerna när de nödlandar i hamnen, flyger över havet och går i mystiska skogar. Kommer de att hinna till Majsans kalas i tid?

I Alexander Janssons bilder finns massor att upptäcka. Varje uppslag är en helt egen värld. Med sina suggestiva, stämningsfulla och humoristiska illustrationer har han trollbundit hundratusentals fans över hela världen. Läs också: "Monster, spöken och kanelbullar".

ALEXANDER JANSSON är illustratör, författare, formgivare och animatör. Han har illustrerat mängder av böcker i Sverige och utomlands. Hans bildvärld är både knasig, stämningsfull och detaljrik - som en blandning mellan John Bauer och Jan Lööf. Förutom böcker har han skapat affischer, skivomslag och hans målningar pryder allt från bokbussar till väggen i "Barnens konstvärld" på Nationalmuseum. Böckerna om monstren och spöken är hans helt egna bilderböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexander Jansson