Jakten på det vilda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (138.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Världen brinner (del 3)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Viktor Åkerblom
Utgivningsdatum
2021-07-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Mattias Andersson
ISBN
9789179770105

Jakten på det vilda Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-07-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den tredje delen av Eriks och Leahs magiska kamp mot miljöförstöringen!

Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa, får de veta att de är magiska, och efter det blir inget sig likt ... Tillsammans med elementens väktare - Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) - är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet!

I "Jakten på det vilda", den tredje delen i serien, har det börjat dyka upp mängder av utrotningshotade djurarters andar. Leah, Erik och elementens väktare tar sig till Amazonas där många utrotningshotade arter finns. När de väl kommit dit börjar märkliga saker hända med både Erik och Leah, och på något vis verkar de ha fått tillgång till en helt ny sorts magi! Mitt i allt så bestämmer de sig för att ordna en konsert för att samla in pengar för att rädda regnskogen. Erik får dock fixa konserten själv då Leah akut behöver åka iväg på ett helt annat uppdrag ... Och vad händer egentligen med elementens väktare? Varför är de så hemlighetsfulla och varför ser de blekare ut än vanligt?

Lyssna också på de andra delarna i serien Världen brinner: "Den osynliga fienden", "På djupt vatten" och "I eldens mitt".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Westerlund