Kampen om Labyrinten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (264.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Percy Jackson (del 4)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Alexander Salzberger
Utgivningsdatum
2021-05-26
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Torun Reuterswärd
ISBN
9789179770426

Kampen om Labyrinten Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-26

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Möt Percy Jackson, som upptäcker att han faktiskt är född till att vara något mer än en vanlig människa ... Han är född till hjälte! Detta är del fyra av femAllt fler och större monster besvärar halvguden Percy och det blir allt svårare för honom att tro att han verkligen är den hjälte profetian förutspått. Percy Jackson ska börja highschool och ser inte fram emot introduktionsdagen. Normalt är han inte så populär i skolan, men när det dessutom dyker upp några demon-cheerleaders, då är måttet rågat. Han måste fly till halvblodslägret och där rustar de inför den stora kampen titanernas konung Kronos. Till och med det trygga lägret vid halvblodskullen blir mer sårbart för var minut som går, och Kronos armé förbereder sig för en invasion. För att hindra detta måste Percy och hans vänner ge sig av på ett uppdrag genom Labyrinten - en myllrande underjordisk värld med fruktansvärda överraskningar!

I USA är Rick Riordans serie om halvguden Percy ett superfenomen i Twilight-klass. De övriga delarna är "Född till hjälte", "Monsterhavet", "Titanernas förbannelse" och "Striden om Olympen".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kampen om Labyrinten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt bra
    -, 17 juli 2021

    Den här boken var rolig och den perfekta uppföljaren till de tidigare böckerna i serien. Uppfyllde alla mina tidigare förväntningar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rick Riordan