Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (58.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2021-06-28
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179770501

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen Ljudbok

(28 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-28

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Musse och Helium är två små möss som bor hemma hos Camilla. Hur de kom dit är det ingen som vet, men konstigt nog kan mössen prata och Camilla förstår dem. En dag hittar mössen ett hål i väggen som leder till en annan värld - Djurriket. Det visar sig att Musse och Helium är prins och prinsessa i Djurriket, men har skickats därifrån eftersom onda Duvjägare vill ta dem till fånga för att på så sätt komma över rikets största skatt, Guldosten.

Musse och Heliums föräldrar, kungen och drottningen, är mystiskt försvunna, men det finns andra varelser som skyddar och hjälper dem. Varulven Ta-Ta, Tant Gamelina och grislejonet Charlie är bara några av alla mössens fantastiska vänner i Djurriket. Nu måste Musse och Helium finna Guldosten innan Duvjägarna fångar dem ...

Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Varför så populär
  Maria , 20 december 2023

  Inte fullt så dålig som första boken, denna handlar faktiskt om något - även om det tar flera kapital innan boken kommer igång. Dåligt och tråkigt språk, platta karaktärer utan djup, spretig berättelse utan intressant handling. Och så många ord i onödan! Boken hade blivit bättre om den var en tredjedel kortare. Vet att dessa böcker är populära men förstår inte varför

 2. Stora problem med streaming
  Alex, 24 augusti 2023

  Morgan Alling läser jättebra. Barnen tyckte boken var både rolig och spännande. Men vi fick aldrig höra slutet fastän vi gjorde många försök. Blev bara jobbigt till slut.

 3. Bra och spännande
  -, 12 juli 2023

  Bra och lite rolig godnattsaga. Mycket bra uppläsare

 4. Nice bok!
  -, 2 juli 2023

  Bra att lyssna på när man inte har något att göra, funkar även bra att lyssna på när man går någonstans.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Camilla Brinck