Musse & Helium. Äventyret i Lindrizia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (70.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 3)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2021-06-28
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179770518
Musse & Helium. Äventyret i Lindrizia (ljudbok)

Musse & Helium. Äventyret i Lindrizia Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-06-28

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är bara våra små vänner Musse och Helium som kan rädda Djurriket och dess invånare från de onda Duvjägarna. Allt hänger på att de hittar Guldosten. På den spännande färden möter mössen både goda och onda varelser. Vem de kan lita på är inte lätt att veta.

När vi lämnade Musse och Helium senast, var de på väg att ta sina första steg in i det snötäckta landet Lindrizia, som är prinsessan Frahs kungarike. Kvar stod deras vän Molo och vinkade adjö. Nu är Musse och Helium tvungna att klara sig på egen hand.

Det har visat sig att en mycket otäck figur, snömonstret Galaha, känner till att mössen befinner sig i Lindrizia. Han har redan börjat leta efter dem. Om han får tag på dem, tar deras resa garanterat slut. Frågan är: Kommer Musse och Helium hinna fram till prinsessan Frahs isslott innan det är för sent? Kommer de lyckas hålla sig undan den elaka Galaha? Följ med på äventyret, så får du höra!

Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Brinck