Osynliga Boo (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (7.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Barnen på Skräckis (del 1)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2022-01-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Mattias Andersson
ISBN
9789179771638

Osynliga Boo E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2022-01-03
29
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På Ugglans väg 13, mitt bland husen där människorna bor, ligger förskolan Skräckkammaren. Eller som barnen själva kallar den: Skräckis!

Stackars spökflickan Boo! Inte nog med att hon är osynlig, hon blir också bortglömd på fruktstunden, utanför i leken och omkullsprungen i hallen eftersom ingen ser henne.

Men när det ska lekas kurragömma, då är det kanske bra att vara ett spöke som både är osynligt och som kan flyga? Boo kan gömma sig bäst av alla OCH skrämma slag på den läskiga människotanten som alla skräckisbarnen är livrädda för ...

Skräckis är som vilken förskola som helst - här har barnen samling, äter mellis, vilar, leker och har kul. Men här går bara läskiga ungar, som älskar att skrämmas, bitas och spöka runt!

Ylva Hällen och Sara Edwardsson är kända från SVTBarn och har gjort barnprogram i över 20 år, en erfarenhet som passar perfekt när de nu skriver böcker tillsammans.

Mattias Andersson är illustratören som skapar magiskt ljus och karaktärer som är både läskiga och gulliga på samma gång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna