Super-Charlie och rymdvalpen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (7.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Super-Charlie (del 11)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2021-10-13
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Therese Vildefall
ISBN
9789179772215
Super-Charlie och rymdvalpen (ljudbok)

Super-Charlie och rymdvalpen Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-13

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hjälp Super-Charlie - bli en hjälte du också!

Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar!

Familjen adopterar en vovve till allas stora förtjusning. Ja, nästan allas. Super-Charlie tycker nämligen att det är något väääldigt mystiskt med den lilla valpen Lilly. Den bajsar grönt bajs, äter inte hundmat (bara prickig korv-mackor) och om nätterna är den uppe och ylar. Som om inte det vore nog har Super-Charlie sett att Lilly kan förvandla sig till ett läskigt monster - en alien! Det måste vara en rymdvalp som har sprungit bort och hamnat på jorden, tänker Super- Charlie. Nu måste han, med lillasyster Pollys hjälp, tar reda på hur ska kunna hitta Lillys riktiga familj.

"Super-Charlie och rymdvalpen" är den elfte fristående boken om barnens egen superhjälte. Deckardrottningen Camilla Läckbergs träffsäkra skildring av det smått kaotiska familjelivet och illustratören Therese Vildefalls fartfyllda bilder gör böckerna om den kaxiga Super-Charlie till barnens favoriter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Läckberg