Min egen bok om att börja förskoleklass (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (5.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Ingrid Flygare
ISBN
9789179772789

Min egen bok om att börja förskoleklass E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2022-04-19
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Boken som får varje barn att se fram emot skolstarten!

Att börja i skolan är en av de allra största förändringarna i ett barns liv - här är boken som gör det tryggt och roligt! I denna bok möts fakta och berättelser om skolstarten med möjligheten för barnet att göra boken 100 % personlig. Specialpedagogen Soile Lillnor berättar allt ett barn kan vilja veta om vad som händer i klassrummet, på fritids, i matsalen och på skolgården. Barnets egna förväntningar, funderingar och förhoppningar fångas skickligt upp i fylla-i-övningar som inte kräver att man kan skriva själv. På så vis blir varje bok unik för just sin ägare.

I de roliga berättelserna får vi följa barnen från Katja Tydéns böcker "Nu börjar vi skolan!", "Vi i klassen" och "Snart sommarlov!" när de upptäcker allt som händer i den nya skolan. Allt gestaltas i Ingrid Flygares bilder, där skolan blir en färgglad plats full av nya äventyr.

Till boken finns en pedagoghandledning som stöttar lärare med diskussionsfrågor och uppgifter både sista tiden i förskolan och första tiden i förskoleklass.

"På vår skola får nu alla blivande förskoleklasselever få boken som gåva, för andra året i rad. Den har varit så uppskattad av både barnen och deras vårdnadshavare."

- Pedagog i Stockholm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna