I spelmästarens händer (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (10.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Yumi & Tomu (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2022-05-20
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Gustaf Lord
ISBN
9789179773922
I spelmästarens händer (e-bok)

I spelmästarens händer E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2022-05-20
39
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Yumi och Tomu är världens bästa vänner och tillsammans lägger de upp knasiga videos på nätet. Det skulle egentligen vara en rätt härlig tillvaro, om det inte vore för att någon börjat skicka skumma sms till deras mobiltelefoner.

De bestämmer sig för att leta reda på vem det är som skickar meddelandena, men inser alldeles för sent att de har gått rakt i en fälla riggad av en person som kallar sig Spelmästaren! Och Spelmästaren har bestämt sig för att fånga Yumi och Tomu en gång för alla. Rackarns bananer!

Snart förstår de dock att de befinner sig i den svåraste utmaningen de någonsin råkat ut för. Köttätande blommor, radioaktiva bananer och alldeles för mycket slajm behöver övervinnas om de ska ha en chans att ta sig ut i friheten igen!

Yumi & Tomu är youtubers från Uppsala som blivit omåttligt populära. Genom att göra roliga och kärleksfulla kortfilmer på nätet vill de skapa underhållning för barn, med snällare tilltal än mycket annat som finns på Youtube. Och av de många hundratusentals följare de har så är det lätt att konstatera att de lyckats.

Denna första bok om Yumi & Tomu är rikt och klurigt illustrerad av Gustaf Lord, på ett sätt som gör att läsaren måste vara extra engagerad i berättelsen. Kanske behöver Yumi & Tomu t o m läsarens hjälp för att klara utmaningarna!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I spelmästarens händer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig och oväntad!
    Gustav, 30 juni 2022

    Gustav snart 7 år älskade denna bok! Han har läst den 4 ggr redan :) Den var rolig och oväntad tyckte han.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna