Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2022-09-12
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Elsa Beskow
Dimensioner
247 x 227 x 13 mm
Vikt
527 g
SAB
uB
ISBN
9789179777265
Mina första år (inbunden)

Mina första år

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-09-12
145 199 Du sparar 54 kr!
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mina första år Kan levereras innan julafton
De första åren i ett barns liv innehåller så många oförglömliga saker. Samla och skriv ner allt det minnesvärda i en fin bok till ditt barn - eller barnbarn. "Mina första år" är illustrerad med Elsa Beskows välkända och älskade bilder. Här kan du berätta kort eller långt, dela glada minnen och pränta ner roliga saker som barnet sagt. Här finns även utrymme för foton och teckningar. Boken är uppdaterad för att passa alla tänkbara familjer och nytt i den här utgåvan är också intervjusidorna i slutet av boken. Där finns frågor som kan ställas till barnet med jämna mellanrum och där svaren blir roliga att läsa och jämföra senare i livet. En minnesbok att skapa och läsa tillsammans. Och en kär bok att återvända till.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mina första år
  2. +
  3. Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Titta djur! : Ur Elsa Beskows bildskatt av Elsa Beskow (kartonnage).

Köp båda 2 för 264 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mina första år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bok "Mina första år" av Lena Thunell, Elsa Beskow
    DH, 22 maj 2023

    En sagobok av Lena Thunell, Elsa Beskow hur man kan forska i svenska naturlandskapet, upptäcka skogslivet med integration av människor. Jag köpte flera Böcker från författaren Elsa Beskow eftersom det är sagor för små och stora läsare och de som inte kan läsa i alla åldersgrupper. Underbara målningar som hjälper att kunna förstå handlingar. Svenska böcker för att lära känna Östergötland, Norrköping, Söderköping, alla svenska regioner, Sverige, Skandinavien. Tack för de fina böcker och hjälp f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna