Kurran och Pigan flyger drake (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (28.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Kurran (del 5)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2023-08-23
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Lisa Moroni
ISBN
9789179778194

Kurran och Pigan flyger drake E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF),  Svenska, 2023-08-23
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Kurran och Pigan flyger drake" är ett sagolikt bilderboksäventyr av Lisa Moroni om vänskap, hopp och återförening. Hösten har blåst in över Kurrans och Pigans skog och idag är det ett perfekt väder för drakflygning. Draken flyger högre och högre, men plötsligt blir det svårt att hålla fast den ... Kurran tappar taget och draken försvinner iväg med Pigan intrasslad i snöret! I förtrollande illustrationerna går en hisnande och dramatisk färd genom skogen. Det är ljuvlig högläsning för stora och små, om vikten av att aldrig ge upp och lättnaden över att det inte alltid behöver vara så hemskt som man tror.

Läs också: "Kurrans skatt", "Kurrans och Pigans vinteräventyr", "Kurran och Pigan räddar en liten" och "Kurran och Pigan på djupt vatten".

LISA MORONI är illustratör och författare och har både skrivit och illustrerat egna och andras texter. Tillsammans med Eva Eriksson har hon bland annat gjort "Se upp för krokodilen" samt skapat böckerna om charmtrollet "Julia". De kritikerrosade böckerna om "Kurran och Pigan" är hennes första helt egna bilderböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Moroni