Det allra viktigaste (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-01-10
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179778729

Det allra viktigaste E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-01-10

Styckköp

29

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Om barn hade lika mycket makt som vuxna skulle det vara fred på jorden och miljön skulle vara räddad. Problemet är att vuxna inte är så bra på att lyssna. Men när Leyla och hennes kompis Soraya låser upp en garderob med magiska kläder som gör dem äldre får de sin chans.

Det är sista månaderna i mellanstadiet. Sista månaderna som Leyla och Soraya får vara riktiga barn och leka med larver i skogsdungen, spela kort och ropa RUMPA jättehögt på stranden. Samtidigt längtar Leyla efter något nytt och obestämbart, hon ser fram emot hösten och högstadiet. Och det lockar att ta på sig de magiska kläderna och gå på fest med storebrorsans kompisar.

En berättelse om att stå på randen till tonårsvärlden. Men också om barns drömmar och makt, och om att vilja förändra världen men inte riktigt veta hur man ska göra.

Hannah Arnesen är författare och illustratör och har givit ut tre bilderböcker som fått ett väldigt fint mottagande av läsare och recensenter. "En ny stjärna" skrev till exempel Expressen. Hon har en masterutbildning i normkreativitet från Konstfack och har haft workshops med hundratals barn där hon har pratat med dem om drömmar och makt och om hur de skulle vilja förändra världen. "Det allra viktigaste" handlar om precis det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hannah Arnesen

  • På natten flyger vi

    Hannah Arnesen

    En stjärna är född. Karin Olsson, Expressen På natten flyger vi  är en ljuvlig bok att försjunka i och låta sig inspireras av till fantasier och samtal - en stark debut med både skönhet och humo...

  • Nattens konditori

    Hannah Arnesen

    På nattens konditori finns gubben med skägget och tanten med räven och så prinsessan. Hon får rosen på tårtan. Någon annan vill ha den dyraste kakan och en äter bara dammsugare. De är m&aring...