Alla borde ha en Ruben (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (8.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Ruben (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2023-06-09
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Klara Nordin Stensö
ISBN
9789179790264

Alla borde ha en Ruben E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2023-06-09
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det blir många streck på svärlistan hemma hos Ruben när hans morbror Anders berättar att han ska resa i väg och vara borta jättelänge. Anders är nämligen inte vilken morbror som helst, han är också världens roligaste och Rubens bästa kompis. Hemma hos honom kan man sova över på balkongen och han älskar att bygga med lego. Men nu kommer han inte ens att vara hemma när Ruben fyller år! Hur ska det då bli? Sedan mamma och pappa skilde sig är allt annorlunda. Det är tur att Ruben är en kille med många kloka tankar, eller som mamma brukar säga "alla borde ha en Ruben".

Katja Tydén skriver underfundigt om familjeliv och stora och små känslor så att både barn och vuxna kan känna igen sig. Klara Nordin Stensös svartvita illustrationer är varmt uttrycksfulla och tillsammans med texten skapar de en mysig och härlig högläsningspärla.

KATJA TYDÉN är förlagsredaktör och författare. Hon debuterade 2018 och har sedan dess utkommit med ett flertal barnböcker. KLARA NORDIN STENSÖ är utbildad på Konstfack och har tidigare illustrerat åt bland annat New York Times, animerat filmer och gjort egna serier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katja Tydén