Flickan från underjorden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Yggdrasil (del 2)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-04-13
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Alvaro Tapia
ISBN
9789179790295

Flickan från underjorden E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-04-13

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Äventyr och vänskap, spänning och magi i den andra delen i Sara Mauritzons Yggdrasil-serie! En berättelse inspirerad av nordisk mytologi.

Det är natt när en höststorm drar in över Hejdafors. Träden rister och vinden tjuter och det är omöjligt att sova. När Lillo tittar ut genom fönstret syns ett ljus från grannen Tors hus. En stund senare skymtas en gestalt som skrider gatan fram, till synes obrydd av stormen.

Tidigare under hösten har tusentals grodor invaderat den lilla staden och Loke, alias Silvermannen, har gett sig till känna. Så när det dagen efter stormen händer märkliga saker i utkanten av skolgården anar Lillo att nya hemskheter är på gång.

Dessutom dyker det upp en underlig flicka som sitter och gräver med bara händerna i jorden på kyrkogården.

Tur att Lillo har grannen Tor, Freja, Ivan, sin älskade hund Jessie och den hemliga topasstenen. För halvguden och månbarnet Lillo kommer att behöva både vänner, list och mod när äventyret Yggdrasil fortsätter i "Flickan från underjorden".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Mauritzon

  • Guldbarnet

    Sara Mauritzon

    Äventyr och vänskap, spänning och magi i den avslutande delen i Sara Mauritzons Yggdrasil-serie! Himlen är märkligt röd och träden svarta i Järnskogen som Lillo och Lo hamnar i. Skogen är som död, men känns ändå levande. Som om den följer varje st...

  • Silvermannen

    Sara Mauritzon

    Möt Lillo, en helt vanlig tioåring uppkrupen i sitt favoritäppelträd. Möt Tor, en inte helt vanlig granne med ett inte helt vanligt jobb. Är han brandman, jätte, jägare - eller gud? Sara Mauritzons bokdebut "Silvermannen" är den första b...