Alla tiders uppfinnare och vetenskapare (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (58.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-09-21
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179790332

Alla tiders uppfinnare och vetenskapare E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2023-09-21
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Låt historien få liv! Bokserien Alla tiders bjuder in till en spännande, rolig resa genom tiderna. Vi gör nedslag i olika epoker i Europas historia. Där möter vi uppfinnare, regenter och tänkare - några välkända och andra bortglömda. Läs om storslagna uppfinningar, idéer och personer som har format vår värld!

I den första boken, Alla tiders uppfinnare och vetenskapare, får vi veta sådant som: vem var den första monarken att sitta på en vattentoalett? Hur intar man en stadsmur som stängt fienden ute i tusen år, eller bygger den största takkupol som världen skådat? Och vad var det egentligen Galileo Galilei såg i sitt teleskop, som gjorde påven och hans män så rasande?

Lär känna några av renässansens mest nyskapande uppfinnare och vetenskapare! Frida Malmgren - serietecknare, författare och psykolog - porträtterar nyfiket och kunnigt sju av tidsperiodens mest berömda vildhjärnor. Deras storslagna uppfinningar har för alltid format historien, och deras spännande liv ger inblick i tidens viktiga idéströmningar och händelser. En rikt illustrerad, faktafylld och rolig guide till renässansen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Malmgren