Det döende trädet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (124.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lodurs skugga (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Julia Gumpert
Utgivningsdatum
2023-09-01
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179794224

Det döende trädet Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-01

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Nannas mamma omkommer i en bilolycka rasar hennes tillvaro. Sommarlovet blir en tid av sorg. För att muntra upp Nanna tar bästa vännen Lilly med henne till fornborgen Eketorp. Platsen betyder mycket för Nanna - inte minst för att hennes mamma älskade att vara här.

Men den här gången blir allting annorlunda. Plötsligt börjar halsbandet som Nanna fått av sin mamma att bränna som eld, världen försvinner och när hon vaknar upp befinner hon sig på ett helt annat Eketorp. Marken är täckt av snö och hon ser främmande människor i gammaldags kläder.

Snart får Nanna ett livsfarligt uppdrag som hon måste lösa för att kunna åka hem igen - och för att överhuvudtaget ha något att åka hem till. Den mäktiga guden Lodur hotar inte bara att ödelägga den här världen, utan även den som Nanna ser som sin ...

En hisnande bladvändare om parallella världar, klimatkris och nordisk mytologi, men också om hur förlusten av en förälder kan upplevas som förlusten av två. Lodurs skugga är första delen i vad som planeras bli en serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Mo