Alla utom Ruben (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Ruben (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2024-09-26
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Messing, Marit (form)
Illustratör/Fotograf
Klara Nordin Stensö
SAB
Hcf
ISBN
9789179797188

Alla utom Ruben

Kartonnage,  Svenska, 2024-09-26
149
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Ruben fattar inte vad som har hänt. Plötsligt har tjejerna i klassen börjat viska, fnissa och fåna sig. Och på treornas juldisco finns det en fråga chans-ruta och nästan alla dansar tryckare. Hemma är det likadant. Rubens storasyster Mika gör inget annat än att prata med sin nya kille, och mamma och Andra Anders är mer kära än någonsin. Till råga på allt visar det sig att Rubens kompis, Jamal, tänker fråga chans på någon! Inte ens hemma hos pappa är det lugnt, för där har Sibel just flyttat in. Måste alla vara så kära hela tiden? Som tur är, är det inte långt kvar nu innan morbror Anders kommer hem från sin långresa. Ruben kan knappt vänta! Han har ju fixat bästa julklappen till honom, något som han vet att Anders alltid önskat sig ... en riktig Pärla!

Katja Tydén skriver inlevelsefullt och underfundigt om kompisar, familjeliv och stora och små känslor. Klara Nordin Stensös svartvita illustrationer är varmt uttrycksfulla. En härlig och mysig kapitelbok, att läsa själv eller högt tillsammans, som både barn och vuxna kan känna igen sig i.

KATJA TYDÉN är förlagsredaktör och författare. Hon debuterade 2018 och har sedan dess utkommit med ett flertal barnböcker. KLARA NORDIN STENSÖ är utbildad på Konstfack och har tidigare illustrerat åt bland annat New York Times, animerat filmer, gjort egna småbarnsböcker och serier för vuxna.
Visa hela texten

Fler böcker av Katja Tydén