Musse & Helium. Den låsta portalen (ljudbok) NY
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (88.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Musse & Helium (del 9)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2024-06-27
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789179797959

Musse & Helium. Den låsta portalen Ljudbok

(8 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2024-06-27

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Skickas imorgon
    149 169
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 3 format & utgåvor
Camilla Brincks böcker om mössen Musse och Helium tar med läsaren till en myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer.

Musse och Helium står nu inför ett mycket viktigt uppdrag, att hitta Den gråtande flickan och hennes magiska flakong. Dessutom är Musse och Heliums föräldrar fortfarande försvunna. Men spåren efter flickan och föräldrarna verkar leda åt varsitt håll. Hur ska de modiga mössen kunna välja vilken väg de ska fortsätta?

En bok för hela familjen! Vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år, men passar även utmärkt som högläsningsbok för barn från 4 år.

Böckerna om Musse och Helium har trollbundit barn och vuxna över hela landet. I den första serien fann mössen den försvunna Guldosten och räddade Djurriket. Men Musse och Heliums föräldrar är fortfarande försvunna, och spåren har lett dem och katten Sigge till människornas värld, där den andra serien tar sin början.

Det här är bok 4 i den andra serien om Musse och Helium. Läs också de första delarna; Den hemlighetsfulla världen, En oväntad vändning och Uppdrag på djupt vatten.

Böckerna i den första serien heter: Mysteriet med hålet i väggen, Jakten på guldosten, Äventyret i Lindrizia, I Duvjägarnas klor och Den sista kampen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Brinck