Läsmonstret Mumion (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (9.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Förskolan Skräckis (del 5)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Sara Edwardsson, Ylva Hällen
Utgivningsdatum
2024-06-07
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Mattias Andersson
ISBN
9789179798888

Läsmonstret Mumion Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-06-07

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Förskolan Skräckis är som vilken förskola som helst - barnen har samling, äter mellis, vilar, leker och har kul. Skillnaden är att här går bara läskiga ungar, som älskar att skrämmas, bitas och spöka runt!

Varje morgon måste Mumion åka taxi till förskolan eftersom mumier har stela ben och svårt att röra sig. Ofta försvinner Mumion in i en bok i stället för att försöka hänga med i kompisarnas lek, i fantasin kan han delta i vilda äventyr utan att snubbla.

När en kaos-ande kommer lös på förskolan strax innan en ordningskontrollant är på ingång, måste alla skynda sig att städa. För Mumion är det svårt att vara snabb i fötterna, men kanske kan han rädda situationen utan att röra sig? Magiska dammsugare, trasslig spindelväv och en mycket bråkig ande i en flaska är ingen match för den som är ett riktigt läsmonster!

Läs också: Osynliga Boo, Klistriga Bite, Superallergiska Pyro och Påhittiga Häxanne.

Ylva Hällen och Sara Edwardsson är kända från SVTBarn och har gjort barnprogram i över 20 år, en erfarenhet som passar perfekt när de nu skriver böcker tillsammans.

Mattias Andersson är illustratören som skapar magiskt ljus och karaktärer som är både mysläskiga och gosgulliga på samma gång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna