Mina dagar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2020-07-15
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
212 x 177 x 14 mm
Vikt
374 g
ISBN
9789179851101
Mina dagar (inbunden)

Mina dagar

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-07-15
129
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Hjälp ditt barn att skapa sunda vanor och rutiner genom att ta kommando över sin tid. Den här fina boken är ett enkelt och roligt planeringsverktyg för barn. Det hjälper barnen att skapa goda rutiner och trygghet, och minskar stress och oro.

Att lära sig att planera sin tid är inte en kunskap man föds med, det är något man lär sig. När man väl erövrat denna färdighet får man bättre koll både på sin tillvaro och sig själv. I den här kalendern får barnen fylla i viktiga saker som de behöver ha koll på. De får tips och goda råd på hur de ska göra så att de steg för steg lär sig grunderna. Samtidigt får de också hjälp att sätta ord på sina tankar och upptäcka vad som får dem att må bra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mina dagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så bra!

    Nu har den tredje fylla-i-boken kommit i Palm och Sporrongs serie för barn i låg & mellanstadiet. I de två första böckerna så var temat att barnet fick arbeta med sin självkänsla och kamratskap.
    Nu har ytterligare en bok kommit som hjälper barn att sätta ord på sina tankar och se vad som får dem att må bra. I denna del är det fokus på tid, struktur och planering av vardagen. Boken består framförallt av organisering av veckan som breder ut sig över två uppslag. Det första uppslaget ser ut... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna